Σχετικά Με εμασ

Η εταιρία Coverbed αποτελεί την συνέχεια μιας συνεχόμενης ενασχόλησης και παρουσίας στον χώρο της παροχής οικιακού και ξενοδοχειακού εξοπλισμού από το 1967 ως σήμερα.

Η Coverbed είναι μια εταιρία που κατασκευάζει και προσφέρει προϊόντα υψηλής αισθητικής και άριστης ποιότητας, εναρμονισμένα με τις σύγχρονες ανάγκες των πελατών της. Λευκά είδη,υφάσματα,κουρτίνες,συστήματα ανάρτησης κουρτινών,μαξιλάρια και πουφ είναι μερικά προϊόντα που μπορείτε να βρείτε στο κατάστημα μας.

Το eshop αποτελεί ένα κομμάτι της εταιρίας μας όπου μπορείτε να προμηθευτείτε τα προϊόντα μας γρήγορα κι άμεσα με αποστολή σε όλη την Ελλάδα σε 2-4 εργάσιμες ημέρες.

Βασικό πλεονέκτημα του καταστήματός μας αποτελεί η κατασκευή προϊόντων κατα παραγγελία σύμφωνα με τις δικές σας ανάγκες και τη δική σας αισθητική.

Για τις επαγγελματικές μονάδες, τόσο τις τουριστικές (ξενοδοχεία,Airbnb,ενοικιαζόμενα δωμάτια) όσο και της εστίασης (beach bar,Καφετέριες,restaurants), η εταιρία μας βρίσκεται δίπλα σε κάθε πελάτη της, ώστε να καλύψει ένα μεγάλο εύρος προϊόντων και να ανταποκριθεί στις διαφορετικές ανάγκες κάθε επιχείρησης.